РЕФЕРЕНЦИИ

„ Работя с фирма „Рем-бранд“ от повече от 7 години в тази и в предишната си фирма. През всички години работата ни се е градяла на приятелско отношение. Искам да изкажа благодарността си за бързата реакция в работно и извън работно време. Получавали сме професионално съдействие при избор на рекламен продукт, както и за брандирането му. Препоръчвам фирма „Рем-бранд“ на всички, които искат да получат разумна цена, без да правят компромис с качеството на услугата.“

Maya Petkova | Office Administration Manager, Accedia 

„Работим с Рем-Бранд от повече от 4 години и имаме много успешно реализирани проекти с тяхна помощ. Проактивни, позитивни и с внимание към детайлите и качеството. Бих искала да изкажа своята благодарност за професионализма и отношението.“

Martina Boynova
Experian Bulgaria | Brand&Communications Specialist
 

Работим с Рем-бранд от повече от две години. Те бързо разбират от какво имаме нужда, предлагат различни варианти и са много експедитивни. Имали сме критични ситуации, в които те са реагирали, бих казала, светкавично. За нас те са партньор, на който имаме доверие и може да разчитаме във всякакви ситуации.

Anelia Gorianova-Ivanova, Communications and Employer Branding Manager,
Telelink Infra Services
 

Работим и си партнираме с Рем-бранд по най-разнообразни проекти още от 2012г. Изключителни професионалисти! Всеки би искал да има такива надеждни бизнес партньори, с които взаимно си помагате и градите, а резултата се вижда в годините работа и доволните клиенти! Препоръчваме Рем-Бранд на всеки един бизнес, който иска да се развива и да изпъква пред конкурентите си.

Temelko Dechev | CEO | ExpandX
 

Винаги можем да разчитаме на изчерпателна оферта и многобройни опции от Рем-Бранд. Персоналното им отношение и качеството на услугите им ги правят незаменими партньори за нас.

Polya Vassileva, Design Lead
 

„Професионално отношение, гъвкавост, експертиза и много отборен дух! Работата ни с Рем-Бранд е винаги лесна, бърза и много ефективна. Иво, благодарим за бързите реакции, съветите и ефективната работа!“

Ivana Dimitrova
Social Media & Developer Community specialist, DevRel

Тъй като нашите бизнес нужди се променят изключително бързо, се радваме, че имаме надежден партньор в лицето на Рем-Бранд. Те винаги отделят необходимото време и внимание, за да обсъдим нашите казуси и заедно да намерим оптимално решение.

Александрина Желязкова
Специалист Маркетинг и реклама
 

Работим с фирма Рем-бранд от отварянето на офиса ни в България. За динамичен бизнес като нашият, е изключително важно да разчитаме на партньорите с които работим. Рем-бранд винаги се отнасят към поръчките ни изключително професионално. Едно от най-големите им преимущества е, че винаги изпълняват зададените срокове и са много конкурентни на пазара. Препоръчвам ги на всичките ни колеги!

MARIYA DACHEVA, Office Manager

„С екипа се работи лесно - подхожда с отговорност, гъвкавост и бързина. Мога да разчитам на съвет и варинати за избор – това е ценно при планираните дейности при нас.“

Iva Krashniak
Marketing&Communications, Public Relations and Events
 

С настоящата референция, бихме желали да дадем своята препоръка относно работата на рекламна агенция РЕМ-БРАНД ЕООД, с която продължаваме да работим вече повече от 5 години. За нас дейността на фирмата е добре позната в направленията: дизайн и предпечат, висококачествен печат на рекламни материали, сувенирна реклама, външна реклама – брандиране на автомобили, витрини и помещения, коледно-новогодишни рекламни материали – календари, тефтери. Изграденото доверие и положителните отзиви към фирмата са в резултат на проявената коректност, доказани възможности и спазване на поетите срокове и ангажименти. Всичко това ни дава основания да препоръчаме Рекламна агенция РЕМ-БРАНД ЕООД като подходящ и желан партньор на бъдещи клиенти!

Силвия Александрова | Директор Маркетинг

Екипът на агенцията ще направи за вас и невъзможното, за да превърне вашата идея в реалност! Това, което ги отличава, е тяхната всеотдайност и персоналното отношение, което влагат във всеки един проект. Работата с Rem-brand е удоволствие и носи сигурност, че всяка задача ще бъде изпълнена на време и качествено!

Debora Apostolova, Communications & Events Expert,
Atos Bulgaria Competency Center

 

„Работим с екипа на Рем-Бранд от 2016 година. Години наред разчитаме на тях за осигуряването на висококачествени рекламни материали за мащабни събития като международната конференция за софтуерни разработчици DevReach и за големи корпоративни клиенти – международни и български компании. Винаги сме работили заедно като един екип, с еднакво разбиране за приоритизиране на интересите и очакванията на клиента, важността на високото качество и спазването на сроковете. И това не са просто думи, зад тях стоят реални (и понякога критични 🙂 случаи, в които ни се е налагало да вземаме решения бързо.“


Natalia Dimitrova, PR, Employer Branding, Marketing & Events

 

 

С настоящата референция, ние от „АЛВОГЕН ФАРМА ТРЕЙДИНГ ЮРЪП“ ЕООД, бихме искали да изразим своята удовлетвореност и висока оценка за работата и професионализма на рекламно креативно студио „РЕМ-БРАНД“ ЕООД. С екипа на „РЕМ-БРАНД“ работим от началото на 2016 г. За периода на съвместната ни работа, рекламната агенция се утвърди като наш лоялен партньор, а екипът от професионалисти ни спечели с изключителна коректност, навременно изпълнение, възможност за пълно и комплексно корпоративно обслужване, персонално отношение и грижа към клиента, също и с изключителна отзивчивост и рационален подход. Изключително сме доволни от партньорството си с „РЕМ-БРАНД“ ЕООД и поради утвърдения ни опит в работата с тях, ги препоръчваме на всички клиенти, които държат на качеството и коректността.

 

 

РемБранд се превърнаха в незаменим партньор, след като реагират изключително адекватно, бързо и с разбиране на различни стандартни и нестандартни задачи. Като неспециалисти в сферата на печата, но нуждаещи се от високо качество (на разбира се поносима цена 😉 разчитаме изключително много на съветите и работата на RemBrand. Вече 3 години без грешка. Препоръчвам с удоволствие.

 

Georgi S. Georgiev, CEO and Senior Consultant

 

 

Това, което ценим в отношенията си с Rem-brand е партньорското отношение. Качеството, което получаваме не само като услуги, продукти, но и като комуникация е причината да разчитаме на експертната помощ на Rem-brand от години.

 

Zaharina Vetseva
Senior Manager Corporate Communications and CSR | HR

 

 

Работата с Рем-бранд е лесна, бърза и ефективна. Партньорството ни продължава вече повече от 5 години, в които заедно с тях сме реализирали над 50 проекта за изработка на рекламни материали и брандиране на офис пространството. За всеки един от тези проекти специалистите от Рем-бранд се отнесоха изключително професионално във всяка една стъпка на процеса от формирането на идеята до крайната реализация чрез навременна и ефективна комуникация и фокус към всеки детайл. Често проектите ни са нестандартни и реализацията им изисква специфичен подход и допълнителни усилия. Рем-бранд обаче винаги са приемали това като предизвикателство към себе си и са успявали да удовлетворят нашите нужди, като това често е било в изключително кратки срокове и при спазване на високи изисквания за конфиденциалност. В лицето на Рем-бранд виждаме доверен партньор, на когото можем да разчитаме за предоставяне на качествена и квалифицирана услуга.

 

Emilia Boteva, Communications manager

 

Rem-brand са пълни с идеи и възможности, оригинални и иновативни. До сега са успявали бързо и с необходимото качество да отговорят на всичките ни, макар и специални, нужди.

 

Alexandra Goujgoulova, HR Manager

 

Print

От визитки и брошури, през тениски и шапки до брандиране на автомобили, офиси и светещи и несветещи табели – ние сме до вас!Нито един проект не е твърде голям или твърде малък. Изполвайте формата по-долу и ни кажете от какво имате нужда.

Експерт от нашия екип ще се свърже с Вас възможно най-скоро.Не се притеснявайте, ако все още не знаете всичките детайли около проекта Ви, само ни дайте основните насоки и останалото ще го уточним заедно.Ние сме тук за да ви съпроводим в печата на рекламата Ви от началото до края.

Пишете ни СЕГА!